Termeni si conditii

1. Elemente definitorii
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre TREND PLUS S.R.L prin intermediul magazinului virtual www.pentrudans.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres al TREND PLUS S.R.L.
Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Site – reprezinta SITE-ul Internet apartinand TREND PLUS S.R.L care se afla la adresa www.pentrudans.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind produsele oferite de catre TREND PLUS S.R.L.
Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.
Vanzator – societatea comerciala TREND PLUS S.R.L, numar inregistrare la Registrul Comertului: J6/698/2017, CIF 37790529.
Bunuri – orice produs inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.
2.Drepturi de autor

PENTRUDANS.RO  beneficiaza de protectia legii drepturilor de autor. Vizitatorul/Cumparatorul intelege ca tot ce cuprinde acest site este proprietatea pentrudans.ro: informatii, texte, imagini, elemente grafice, simboluri, programe, descrieri etc. Datele de pe site si de pe server nu pot fi folosite fara acordul scris al proprietarului. Folosirea acestora fara acordul pentrudans.ro se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare. Daca sesizati eventuale incalcari ale dreptului de autor va rugam sa ni le raportati la adresa de email menadanceshop@gmail.com

3. Documente contractuale
Odata cu lansarea comenzii de pe magazinul online pentrudans.ro, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.  Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail). Pentrudans.ro nu considera comenzile neconfirmate ca avand valoarea unui contract. Cumparatorul devine proprietarul bunurilor dupa confirmarea platii, care poate fi facuta prin OP, card sau cash la ramburs in cazul livrarii ramburs prin curier sau Posta Romana.
4. Produse prezentate si preturi

Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site, din cauza diferentelor intre lumina monitorului si lumina naturala. Facem eforturi ca fiecare poza de pe acest site sa prezinte cu maxima corectitudine produsele expuse. Pentrudans.ro nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, nu contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.

Pretul final se modifica daca taxele de livrare cresc sau daca e vorba de o localitate care nu se afla in zona de acoperire a retelei de curierat. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail ( conform cu legea 287/2009 art 1665 ). Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe site atunci cand consideram ca este necesar acest lucru.

5. Stocuri

Unele produse se realizeaza doar pe comanda, in functie de dimensiunile si preferintele furnizate de client. Din aceasta cauza exista posibilitatea ca unele produse sa nu fie disponibile imediat in stoc. De asemenea, din cauza fluxurilor de comenzi nu putem garanta mereu disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

6. Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult  3 zile lucratoare, daca produsele se afla pe stoc. Daca nu se afla pe stoc, se va plasa o comanda catre departamentul de productie. In functie de produsul solicitat fabricarea poate dura intre 1 saptamana si 4 saptamani. Depinde de complexitate si numar de comenzi. In tot acest timp clientul va fi tinut la curent cu statusul comenzii sale. Livrarea se efectueaza in maxim 2 zile lucratoare dupa ce produsul este gata.

7.Conditii de livrare

Dupa confirmarea comenzii, Cumparatorul se obliga ca la livrare sa achite contravaloarea bunurilor comandate. Livram atat prin curier rapid, cat si prin Posta Romana, la adresa indicata de catre client. Termenul de livrare este de maxim 3 zile lucratoare (curier rapid) si 5-7 zile lucratoare (posta romana) dupa efectuarea si confirmarea comenzii de pe site. Pot aparea intarzieri cauzate de: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 nu vor fi procesate pana saptamana viitoare, luni dimineata.
Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre vanzatorul de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

8. Modalitati de plata

Plata la livrare / ramburs: se plateste numerar, direct curierului la predarea coletului
Mai multe informatii despre termenii de livrare poti afla in pagina Livrarea produselor
Plata online prin card bancar: sunt acceptate cardurile VISA si MASTERCARD
Platile online sunt procesate prin sistemul de plata euplatesc.ro / mobilpay ce presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat.
Comenzile platite online cu cardul sunt validate numai dupa confirmarea stocului. Acestea nu se considera automat validate. Confirmarea stocului se va face printr-un email catre dvs. Banii sunt transferati doar in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia.

9. Politica de retur

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, o marime/culoare gresita fata de cea comandata de client, iar returul va fi organizat de catre pentrudans.ro. „Clienti” sau „consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.Costurile de transport a retururilor sunt achitate de catre client conform OUG 34/2014

Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa completezi un formular de retur. Vezi sectiunea POLITICA DE RETUR.
Daca te gandesti sa returnezi un produs atunci nu il utiliza! Dreptul de retragere exista pentru a-ti putea permite sa examinezi produsul la fel cum ai face-o intr-un magazin. Nu pentru a avea 14 zile de utilizare gratuita!

Nu pot fi returnate produsele care:

·      au fost purtate
·      au facut obiectul unei comenzi speciale
·      au fost personalizate la cererea consumatorului
·      prezinta urme de lovire, zgarieturi, deteriorari
·      au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre.
·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare

In cazul in care nu doriti un produs la schimb, va vom inapoia contravaloarea bunurilor, dupa expedierea acestora catre noi. Returnarea banilor se face prin transfer bancar in contul specificat in Formularul de Retur, in maxim 30 zile.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Ne rezervam dreptul de a nu mai onora comenzile clientilor care au realizat mai mult de 4 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

10. Confidentialitatea datelor personale
 
Pentrudans.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre pentrudans.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.
 
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
  • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
  • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
  • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
  • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
  • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
  • produsul comandat nu este pe stoc
  • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.
Dispozitii finale
 
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
Clientul este de acord cu acesti termeni si conditii inainte de a plasa orice comanda.