Despre noi

Credem în muncă intensă și pantofi potriviți

Ne dorim ca de fiecare dată când ajungi pe www.pentrudans.ro sa zâmbești. Ca atunci când dansezi. Pe melodia preferată cu partenerul tău preferat.  Pentru că aici găsești produse alese special pentru tine. Pantofi de dans din piele atent lucrați, perfect echilibrați. Ca să faci multe piruete spectaculoase și să ai cel mai bun echilibru. Ciorapi ultra rezistenți pentru dansatoare. Modele tip plasă. Simpli sau cu strasuri, exact cum i-ai visat. Și accesorii unice, originale care te așteaptă cu nerăbdare să le descoperi.

Venim din lumea dansului profesionist. Și noi, ca și tine, nu credem în noroc. Ci doar în muncă intensă și pantofi potriviți. Pentru asta suntem aici. Ca să susținem și să incurajăm munca, pasiunea și strălucirea.

Vei descoperi cu plăcere produsele noastre fabricate doar in Europa. De către meșteri și artiști talentați. Din țări cu renume în domeniu precum Rusia, Anglia, Italia.

 

ciorapi plasa pentru dans cu linie strasuri

Să fii un dansator diferit. Deosebit. Strălucitor.

pantofi dans latino DL-27

Viziunea noastră este simplă. Vrem să fii diferit. Deosebit. Strălucitor. Să pășești mereu cu maximă încredere pe orice ring de dans al lumii. Fără suferință, fără dureri de genunchi, fără probleme la tendoane. Într-o lume în care ești invadat de produse ieftine, dar scumpe…noi vrem să îți oferim altceva. Produse bune și accesibile. Vrem ca în viitor să spui „Am făcut cea mai bună alegere.” Am gasit in România.

De asemenea vrem să găsești produse pe care nu le vei găsi în alte părți. Pentru o experiență mai bogată, mai sofisticată și cu mai mult stil.

MIMI Dance - oameni activi, comunicativi și pasionați

Avem o echipă tânără, care combină pasiunea dansului și știința modei, a rafinamentului cu excelente abilități tehnice. Ca să fim siguri că experiența ta pe acest site va fi mereu ca o vacanță de vis.

despre noi

Abia așteptăm să te cunoaștem!